Kiinnostaako visuaalinen runous? Aseeminen askartelukerho tulee taas 7.12.

Tervetuloa askartelukerhoon Tekstin talolle! Askartelukerhossa valmistamme aseemisia ja visuaalisia runoja eri menetelmin.

Aseeminen kirjoitus on visuaalisen runouden muoto, joka korostaa sanojen merkityksen sijaan kirjoituksen fyysistä elettä tunteiden ja kokemusten välittäjinä.

Alustuksesta vastaa runoilija ja aseemisen runouden uranuurtaja Karri Kokko. Alustuksen jälkeen jokainen saa tehdä runoja valitsemillaan tavoilla. Tekemisen lomassa voimme keskustella tai vain syventyä yhteisessä tilassa luomiseen. Mukana keskustelemassa ja glögiä keittämässä on runoilija ja Nihil Interitin varapuheenjohtaja Hanna Syrjämäki.

Tilaisuus sopii kaikille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

Kokoonnumme Tekstin talon kirjastohuoneessa 7.12. klo 12.00-14.55. Osallistumisen hinta on Nihil Interitin jäsenille 20 € ja muille 25 €, sisältäen materiaalikustannukset ja tarjoilun. HUOM! Voit suorittaa kurssimaksun myös ePassilla.

Askartelun jälkeen suosittelemme piipahtamista pienkustantajien kirjamyyjäisissä, jotka järjestetään samaan aikaan Tekstin talolla.

Ilmoittautumiset osoitteeseen kurssit@nihilinterit.fi 1.12. mennessä. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, 1) mihin tapahtumaan osallistut 2) oletko Nihil Interitin jäsen 3) osoitetietosi 4) allergiat. 

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Voit peruuttaa varatun paikan 7 vrk ennen kurssin alkamista. Mikäli peruutusta ei ole tehty määräaikaan mennessä, veloitetaan koko kurssimaksu. Voit perua kurssipaikan sähköpostitse osoitteeseen: kurssit@nihilinterit.fi.